Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

BBQ & Bar arrangement

's middags en 's avonds

v.a. 15 personen

€42,00 p.p.

Met ons BBQ en Bar arrangement staan jullie zelf aan het roer.

In onze exclusieve ruimte ‘BLOK 2’ kunnen jullie gezellig genieten van een heerlijke BBQ met drankarrangement. Naast onze uitgebreide selectie aan vlees (plus 1 vis optie), bieden wij ook verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en huisgemaakte sauzen aan. En wat te denken van de gegrilde groentespies en het verse fruit voor de nodige balans op uw bord? Dat wordt genieten!

Wij bieden twee verschillende arrangementen aan, namelijk:

BBQ arrangement €42,00 p.p. 
- 4 stukken vlees p.p. a 100 gram. Keuze uit: barbecue worst - gemarineerde kipfilet - gemarineerde speklap – hamburger - gambaspies - shaslick (kalkoen).*
- Salades: huzaren salade - pasta salade - rauwkost salade
- Vers fruit
- BBQ groentespies
- Stokbrood met kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Gas BBQ om zelf te grillen

- 2 uur drankarrangement d.m.v. gebruik van de selfservice bar. Het drankarrangement is eventueel uit te breiden naar 3 
uur.

*Het standaard BBQ arrangement is ook uit te breiden naar een Deluxe variant. Jullie hebben dan de keuze uit de volgende vlees-/vissoorten (4 p.p.): 
Picanha - gambaspies - zalmfilet – sparerib - gemarineerde varkensspeklap- gemarineerde kipfilet. De meerprijs voor de Deluxe variant bedraagt €8,- per persoon.

Tijdens het BBQ-arrangement hebben jullie 2 uur de beschikking over een exclusieve selfservice ruimte met drankvoorziening. Wij zorgen dat de BBQ klaar staat en de koelkast gevuld is zodat jullie lekker kunnen genieten.  Wil je het arrangement verlengen? Dat kan! Informeer dan naar de mogelijkheden.