Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

Bowling, Fatmax en Borrelarrangement

's ochtends en 's middags

v.a. 4 personen

€56,50 p.p.

Ontdek deze nieuwe gemotoriseerde outdoor sensatie: crossen door de landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree op een FatMax! Sluit de middag vervolgens af met een uurtje bowlen onder het genot van een hapje en een drankje bij de Vermaekerij.

Duur : +/- 4 uur
Aantal personen : 4 - 40 personen
Programma :
- Uitleg en Fatmax (3 uur)
- Bowling en Borrel (1 uur)

Dagprogramma

13:45 – 14:00 uur*
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.

Optioneel uit te breiden met koffie, thee en gebak voorafgaand aan de tocht a €7,00 p.p. of een lunch. Benieuwd naar de lunchmogelijkheden? Neem contact met ons op.

14:00 – 16:30 uur
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

16:30 – 17:30 uur
Bij terugkeer duiken jullie onze kelder in voor het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: bowling! Wie gooit de meeste strikes en kan zich aan het einde van de middag dé koning(in) van het bowlen noemen? Tijdens het bowlen zorgen onze collega's voor een hapje en drankje. Jullie ontvangen het volgende:

  • 1 uur Brand Pilsener, Radler, Liefmans, huiswijn, frisdranken, koffie/thee
  • Borrelplank met diverse warme en koude hapjes
  • Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes.

Het is ook mogelijk om af te sluiten met 2 uur bowlen en een 2 uur durend borrelarrangement. De kosten hiervoor bedragen €69,50 p.p.  

Aantallen

  • 4 t/m 20 personen
  • v.a. 21 personen maatwerk mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden

Voorwaarden 

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing

*De FatMax toertocht is ook in de ochtend (vertrektijd 10:00 uur) te boeken.