Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

FatMax en High Beer arrangement

's middags

v.a. 4 personen

€61,45 p.p.

Ontdek deze nieuwe gemotoriseerde outdoor sensatie: crossen door de landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree op een FatMax! Sluit vervolgens de middag af bij de Vermaekerij met een high beer.

13:45 – 14:00 uur
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.

Optioneel uit te breiden met koffie, thee en gebak voorafgaand aan de tocht a €7,00 p.p. of een lunch. Benieuwd naar de lunchmogelijkheden? Neem contact met ons op.

14:00 – 16:30 uur
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

16:30 – 19:30 uur
Bij terugkeer genieten jullie van een gezellige namiddag in ons café. Proef verschillende, door onze smaekbazen uitgezochte speciaalbieren met bijpassende gerechtjes. En heb je na de high beer de smaak te pakken? Kies dan nog een extra biertje uit onze enorme eyecatcher en combineer dit met onze lekkere borrelkaart.

De high beer is 18+  

Aantallen

  • 4 t/m 20 personen
  • v.a. 21 personen maatwerk mogelijk. informeer naar de mogelijkheden

Voorwaarden

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar
  • Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B niet nodig
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing