Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

FatMax & Sloepvaren

's ochtends en 's middags

v.a. 4 personen

v.a. €54,50 p.p.

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’S ochtends toer je met een FatMax door de omgeving van Maasbree, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.

09:15-9:30
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.

09:30 – 12:00 uur
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:00-13:30
Na het eerste dagdeel kunnen jullie (optioneel) een lunch nuttigen bij De Vermaekerij. Dit dient vooraf gereserveerd te worden indien gewenst.

13:30 tot 14:00
Vervolgens gaan jullie op eigen gelegenheid naar het romantische Maasdorp Kessel. Dit is ongeveer 10-15 minuten rijden.

14:00 tot 16:00
Jullie sluiten de middag af met twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg. Een heerlijke vaartocht met een stille en duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Zo maak je er met je gezin, vrienden en/of collega’s een heerlijke dag van!

Kosten:

  • Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu Fatmax, verzekering en sloeptocht: vanaf € 54,50 p.p. (incl. btw en excl. lunch)
  • De huur van een sloep (voor 2 uur) is €120,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van de gevraagde aantallen, kunnen wij de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven.

Aantallen

  • 4 t/m 20 personen
  • v.a. 20 personen maatwerk mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden

Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,- per boeking.
  • Borg a €150 ,- per sloep.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten.