Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

Nozems on Tour en borrelarrangement

's middags en 's avonds

v.a. 4 personen

€47,50 p.p.

Uniek in Nederland: ervaar de seventies op de vintage elektrische nozembikes. Met de wind door je haren geniet je van een prachtige rit door de Noord-Limburgse omgeving. Sluit vervolgens de middag af bij de Vermaekerij met een borrelarrangement

Duur : +/- 4 uur
Aantal personen : 4-20 personen
Programma :
- 3 uur nozembikes
- 1 uur drankarrangement met borrelplank


Dagprogramma
13:15 – 13:30 uur
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Nozembike.

13:30 – 16:00 uur
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Nozembikes. Deze elektrische vintage bike (met een snelheid van 25 km/h) is uitermate geschikt voor een prachtige rit door de omgeving van Noord-Limburg. Uiteraard hebben we mooie routes voor jullie uitgestippeld. Welke jullie gaan afleggen? Dat is aan jullie!

16:00 – 19:00 uur
Bij terugkeer kletsen jullie nog even gezellig na in ons restaurant of op ons terras met onderstaand borrelarrangement: 1 uur onbeperkt Brand Pilsener, Radler, Liefmans, huiswijn, fris, koffie en thee Borrelplank Vermaekerij met diverse warme en koude hapjes Voor de bob enkele alcohol vrije biertjes

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een 2 uur durend borrelarrangement. De kosten voor dit arrangement bedragen 53,50 euro p.p.  

Voorwaarden

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Nozembike is 16 jaar
  • Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B niet nodig
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing